Новости

Небанківські установи повинні до 27 листопада зняти з обліку в Держфінмоніторингу всі свої відокремлені підрозділи, які не є окремими юридичними особами

12.11.2021

Суб’єкти первинного фінансового моніторингу – небанківські установи повинні до 27 листопада 2021 року зняти з обліку в Держфінмоніторингу всі свої відокремлені підрозділи, які не є окремими юридичними особами та яким не надано дозвіл самостійно подавати інформацію з фінансового моніторингу.

Таку рекомендацію надав Держфінмоніторинг у зв’язку з набранням із 27 листопада 2021 року чинності наказу Міністерства фінансів України від 04 червня 2021 року № 322 "Про затвердження порядку обміну інформацією з питань фінансового моніторингу", повідомляється у відповідному листі-роз'ясненні Національного банку. 

Зокрема новим порядком обміну інформацією з питань фінансового моніторингу не передбачено використання під час інформаційного обміну облікового ідентифікатора суб’єкта фінансового моніторингу. Це унеможливить подання інформації для зняття з обліку відокремлених підрозділів, які не є окремими юридичними особами та не зареєстровані в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у встановленому законодавством порядку.

За матеріалами НБУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи