Новости

Від E-health надійшло повідомлення з номером медичного висновку, а 2 SMS-повідомлення про створення е-лікарняного не надійшло: які діяти?

11.11.2021

“03.11.2021 мені відкрито Електронний листок непрацездатності. Від E-health надійшло повідомлення з номером медичного висновку. Чому не надійшло 2 смс-повідомлення про створення Е-лікарняного, якщо я його бачу в особистому електронному кабінеті на вебпорталі?”

Фахівці  Пенсійного фонду України в Чернівецькій області повідомляють, фактом підтвердження вдалого формування електронного листка непрацездатності є отримання другого SMS – повідомлення від Пенсійного фонду України (PensFond), перше SMS-сповіщення надходить від електронної системи охорони здоров’я (E–health) про створення медичного висновку про тимчасову непрацездатність із 16-значним номером МВТН.

Повідомлення від Пенсійного фонду України надійде, якщо особа надала згоду на дистанційне інформування та обрала саме цей спосіб комунікації.

Для активації послуги «SMS-сповіщення» в розділі «Налаштування» у вкладці «Дистанційне інформування» особистого електронного кабінету необхідно поставити позначку навпроти тексту «Надаю згоду на отримання СМС-повідомлень від ПФУ на номер мого мобільного телефону» та вказати мобільний номер телефону.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи