Новости

ДПС для захисту здоров’я, честі та гідності працівників залучатиме правоохоронні органи під час проведення перевірки

13.09.2021

У Тернопільській області під час проведення перевірки торговельного об’єкту, на якому здійснював діяльність із продажу алкогольних та тютюнових виробів один з місцевих ФОП, стався неприйнятний інцидент.

Працівники управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Тернопільській області здійснювали перевірку на підставі інформації про торгівлю підакцизною продукцією без наявності відповідної ліцензії. Під час перевірки підприємець відмовився надавати документи податківцям, лаявся та погрожував, а потім взагалі почав силоміць виштовхувати з магазину. Внаслідок цього співробітниця податкової отримала тілесні ушкодження. Податківці викликали наряд поліції.

Інформацію за наслідками інциденту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Керівництво ДПС тримає на контролі кожен випадок протиправних дій проти наших колег, надаватиме принципову оцінку діям таких платників податків та долучатиме правоохоронні органи для захисту здоров’я, честі та гідності співробітників ДПС.

За матеріалами ДПС України

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи