Новости

Мінекономіки та Державна податкова служба оновили угоду про інформаційне співробітництво

08.09.2021

6 вересня 2021 року Міністерство економіки України та Державна податкова служба України підписали оновлену Угоду про інформаційне співробітництво.

“Був зроблений черговий крок в напрямку цифрової трансформації управлінських процесів, що сприятиме підвищенню ефективності діяльності державних підприємств. Оновлення інформаційної угоди допоможе швидко оптимізувати управлінські процеси в сфері економіки. Оперативна передача актуальних та достовірних даних про підприємства дозволить  забезпечити якісну аналітику та економічний прогноз по точках росту, що необхідні для прийняття раціональних управлінських рішень”, – зазначив заступник Міністра економіки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Дядюра.

Документом визначено чіткі механізми інформаційного обміну між Мінекономіки та ДПС, погоджено конкретні протоколи та формати, що забезпечує надійність, ефективність та високу швидкість обміну інформацією.

За матеріалами Мінекономіки 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи