Новости

Уряд підвищує стипендії студентам

02.09.2021

Кабінет Міністрів України 1 вересня підтримав рішення про запровадження змін до розмірів стипендіального забезпечення учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти.

«Наше завдання: вкладати кошти в заклади освіти, дати стимули для розвитку, заохочувати підприємців інвестувати в освіту, мотивувати вчителів кращими зарплатами, а студентів вищими стипендіями», — підкреслив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Так, з 1 січня 2022 року в закладах професійно-технічної освіти стипендії будуть збільшені у 2,5 раза, а студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти отримають підвищення щонайменше у 1,5 раза.

За словами Глави Уряду, останнє підвищення розмірів академічних стипендій було в листопаді 2017 року, тому назріла нагальна необхідність підвищення соціального захисту учнівської та студентської молоді.

За матеріалами Урядовий портал

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи