Новости

Зміни щодо діяльності ФОП можна внести онлайн через портал «Дія»

01.09.2021

Фахівці ДПС у Рівненській області інформують, що змінити інформацію щодо діяльності підприємця, що зберігається в Єдиному державному реєстрі, зокрема, внести зміни до видів економічної діяльності, контактної інформації фізичної особи-підприємця можна за допомогою порталу «Дія».

Щоб скористатися доступними онлайн послугами вам знадобиться електронний підпис (кваліфікований електронний підпис). Нагадаємо, що отримати електронний підпис можна в будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів, надавши заповнену реєстраційну форму, ваші паспортні дані та номер платника податків.

Після авторизації (якщо ви вже зареєстровані як користувач) у кабінеті громадянина на diia.gov.ua потрібно заповнити онлайн-форму на отримання послуги.

Заяву на внесення змін до даних ФОПа буде автоматично надіслано до реєстратора за місцем реєстрації, або місцем проживання, що вказано в довідці переселенця.

 У випадку внесення змін до виду діяльності (КВЕД), якщо ви є платником єдиного податку, автоматично формується заява до податкової.

Статус заяви можна перевірити у кабінеті громадянина. Повідомлення про реєстрацію чи відмову також з’явиться у кабінеті, буде відправлено електронною поштою.

Як тільки зміни будуть зареєстровані в Єдиному державному реєстрі, ви зможете отримати витяг з реєстру в кабінеті громадянина. Витяг має юридичну силу – його можна роздрукувати й користуватися як будь-яким іншим документом.

Звертаємо увагу, що внести зміни до номеру платника податків (паспортних даних), прізвища, ім'я, по батькові, місця проживання/місцезнаходження наразі доступно лише  офлайн. 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи