Новости

Як отримати довідку ОК-5 чи ОК-7 про страховий стаж онлайн?

11.08.2021

Фахівці Пенсійного фонду України в Донецькій області повідомляють про порядок отримання застрахованими особами довідок форми ОК-5 та ОК-7 про страховий стаж. Зазначені довідки з QR-кодом можна отримати на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Порядок дій:

  1.  Авторизуйтеся в особистому кабінеті Вебпорталу за електронним цифровим підписом або за BankID.
  2.  В категорії «Дані з реєстру застрахованих осіб», оберіть розділ «Запит на отримання електронних документів»«Довідка про трудовий та страховий стаж».
  3.  Заповніть новий запит особистою інформацією, натисніть «Відправити до ПФУ».

Отримати довідку можна в розділі «Звернення», обравши завдання зі статусом «Виконано». Документ у форматі pdf ви можете не тільки зберегти, але й роздрукувати.

Електронні довідки з QR-кодом (ОК-5, ОК-7 для правильного розрахунку лікарняних, довідка про розмір пенсії тощо), підтверджені електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органах Фонду

Для реєстрації/входу до вебпорталу Пенсійного фонду України у нагоді стане наступний алгоритм https://www.facebook.com/605397909670256/videos/532879120984266/.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи