Новости

Кабмін передав ДРС повноваження щодо моніторингу виконання Плану дерегуляції

06.08.2021

Кабінет Міністрів України передав Державній регуляторній службі України повноваження щодо моніторингу виконання урядового Плану заходів з дерегуляції господарської діяльності, який включає в себе завдання для ЦОВВ щодо спрощення ведення бізнесу в Україні. 

Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Уряду 4 серпня 2021 року.

Говорячи про План заходів з дерегуляції, Прем’єр-міністр зазначив, що Уряд має системну дорожню карту з дерегуляції, аби Україна могла потрапити до топ-30 країн у рейтингу Світового банку Doing Business.

«Звичайно, що цей рейтинг не є самоціллю, але він демонструє правильний вектор та динаміку руху нашої держави щодо спрощення роботи для бізнесу», – заявив під час промови Денис Шмигаль.

За словами глави Уряду, Державна регуляторна служба має в цьому процесі відігравати одну з головних ролей на всіх етапах роботи.

«Тому передаємо їй [ДРС] повноваження стосовно моніторингу виконання урядового Плану щодо дерегуляції підприємницької діяльності. Це такий важливий віховий документ», – повідомив Денис Шмигаль.

Голова ДРС Олексій Кучер подякував очільнику Уряду за передачу Службі втрачених повноважень щодо роботи над виконанням урядового Плану заходів з дерегуляції, який є тією «системною дорожньою картою» для центральних органів виконавчої влади.

«За координацію та моніторинг виконання цього Плану завжди відповідала ДРС, але наприкінці 2019 року Служба втратила ці повноваження. Дякую главі Уряду та усім членам Кабінету Міністрів за підтримку позиції ДРС та справедливе рішення щодо повернення нам втрачених повноважень!», – заявив Олексій Кучер.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи