Новости

Які форми фінансової звітності подаються до органів ДПС платниками податку на прибуток за квартал, півріччя, три квартали, рік, які складають фінансову звітність за МСФЗ?

30.06.2021

Які форми фінансової звітності подаються до органів ДПС платниками податку на прибуток за квартал, півріччя, три квартали, рік, які складають фінансову звітність за міжнародними стандартами (у т. ч. які зобов’язані оприлюднювати річну фінансову звітність разом з аудиторським звітом)?

Платники податку на прибуток, які складають фінансову звітність за міжнародними стандартами (крім платників податку на прибуток, які відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» зобов’язані оприлюднювати річну фінансову звітність та річну консолідовану фінансову звітність разом з аудиторським звітом), подають до органів ДПС разом з Податковою декларацією з податку на прибуток підприємств (далі – Декларація) проміжну та річну фінансову звітність:

  • за податкові (звітні) періоди: квартал, півріччя, три квартали можуть подати повний або стислий комплект (включає, як мінімум: звіт про фінансовий стан (баланс); звіт про прибутки та збитки та інший сукупний дохід (звіт про фінансові результати));
  • за річний податковий (звітний) період – повний комплект.

Платники податку на прибуток, які зобов’язані оприлюднювати річну фінансову звітність разом з аудиторським звітом, подають до органів ДПС річну фінансову звітність за звітний рік разом з аудиторським висновком у строк не пізніше 10 червня року, наступного за звітним, яка включає: звіт про фінансовий стан (баланс); звіт про прибутки та збитки та інший сукупний дохід (звіт про фінансові результати); звіт про рух грошових коштів; звіт про власний капітал; примітки до річної фінансової звітності.

Складена до перевірки аудитором річна фінансова звітність, яка подається разом з Декларацією за відповідний податковий (звітний) період включає:

  • звіт про фінансовий стан (баланс);
  • звіт про прибутки та збитки та інший сукупний дохід (звіт про фінансові результати).
За матеріалами «ЗІР: категорія 102.20»

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи