Новости

ФССУ скорочено заборгованість із виплат по лікарняних

30.06.2021

Фінансування допомог та страхових виплат здійснюється Фондом щоденно, по мірі надходжень від сплати роботодавцями єдиного внеску.

За період з 14 по 25 червня 2021 року профінансовано видатки на матеріальне забезпечення за заявами-розрахунками, поданими страхувальниками, у сумі 1 555,4 млн грн, в тому числі за рахунок державної фінансової допомоги - 400 млн грн.

Зазначаємо, що за період з 14 по 25 червня заборгованість зменшилась на 974 млн грн, профінансовано 214 121 листок непрацездатності за рахунок власних надходжень в сумі 574 млн грн та 400 млн грн за рахунок коштів державного бюджету.

Середньоденні видатки Фонду на матеріальне забезпечення у червні 2021 року становлять 75 млн грн.

Слідкувати за станом перерахування коштів на рахунки роботодавців працівники можуть онлайн в телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_страхувальників. У щоденній звітності в розрізі регіонів оновлюється інформація щодо профінансованої дати, в яку подано заяву-розрахунок.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи