Новости

Уряд затвердив порядок використання бюджетних коштів для підвищення кваліфікації фахівців із соціальної роботи

09.06.2021

Сьогодні на засіданні Уряду затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підвищення кваліфікації фахівців із соціальної роботи та інших працівників системи соціального захисту, які забезпечують соціальну роботу в територіальних громадах.

Фахівці із соціальної роботи матимуть змогу брати участь у короткострокових семінарах з питань соціальної роботи та надання соціальних послуг, що дозволить підвищити якість соціальної роботи та соціальних послуг, що надаються безпосередньо в територіальних громадах для вразливих груп населення, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Послуги з проведення короткострокових семінарів будуть закуповуватись на конкурсних засадах у закладах вищої, професійної (професійно-технічної), післядипломної освіти, наукових установах різних форм власності, які мають відповідну ліцензію.

Виділені для цього бюджетні кошти у сумі 856,8 тис. гривень розподілятимуться рівномірно між регіональними органами соціального захисту населення.

За матеріалами Мінсоцполітики

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи