Новости

Щодо отримання пенсії за довіреністю

31.05.2021

Фахівці Пенсійного фонду України в Одеській області повідомляють, згідно з пунктом 16 Постанови Кабінету Міністрів України від 31.08.1999 №1596 “Порядку виплати пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки в банках”, якщо суми пенсії, що одержуються з банківського рахунку за довіреністю більш як один рік, уповноважений банк повинен повідомити про це орган Пенсійного фонду, а пенсіонер подати нову заяву до Пенсійного фонду.

Виплата пенсії здійснюється протягом усього періоду дії довіреності за умови поновлення особисто пенсіонером заяви про виплату пенсії за довіреністю через кожний рік її дії.

Отже, якщо виплата пенсії проводиться за довіреністю, громадянам потрібно щороку приходити до будь-якого територіального відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України та надавати заяву про продовження виплати пенсії за довіреністю.

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи