Новости

З 11 квітня в Харківській області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки

11.04.2021

Нові карантинні заходи, встановлені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, вводяться в Харківській області з 11 квітня.

Відповідне рішення було прийнято 9 квітня, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС через погіршення епідеміологічної ситуації в регіоні.

У зв'язку з цим з 00:00 11 квітня Харків і область переводяться у «червону зону» до особливого розпорядження.

Як повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, з неділі в Харкові вводяться додаткові протиепідемічні заходи. Зокрема, забороняється:

  • відвідування навчальних закладів, крім дошкільних, спеціалізованих закладів і учнів 1-4 класів установ загальної середньої освіти;
  • робота закладів культури, зокрема театрів і кінотеатрів;
  • прийом відвідувачів у закладах громадського харчування (дозволяється робота навинос);
  • діяльність непродовольчих ринків і магазинів.

З огляду на поточну епідемічну ситуацію на території міста Харкова, зокрема, дозволяється робота магазинів і супермаркетів, в яких 60% складають продовольчі товари. Міський транспорт продовжить роботу з 50%-вою наповнюваністю, тобто у салоні має бути заповнено не більше 50% місць для сидіння.

За матеріалами Харківська Міська Рада

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи