Новости

Алгоритм дій бізнесу щодо отримання спецперепусток для проїзду співробітників в громадському транспорті м. Києва

06.04.2021

В останні дні до Європейської Бізнес Асоціації все частіше звертаються компанії щодо проблем з отриманням спецперепусток для проїзду співробітників в громадському транспорті міста Києва під час карантинних обмежень.

Асоціація звертає увагу, що згідно з рішенням КМДА спецперепустки видаються виключно для перевезень працівників підприємств так званої критичної інфраструктури. Так, аби отримати перепустки, для таких компаній алгоритм дій має бути наступним:

1. Надіслати лист-запит на директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА (вул. Леонтовича, 6, конференц-зал, 2 поверх; телефон: 044-366-63-36; email: dti@kmda.gov.ua) із зазначенням наступної інформації:

  • назва підприємства;
  • обґрунтування необхідності отримання спецперепусток;
  • обґрунтування кількості спецперепусток з вказанням штатної чисельності працівників підприємства;
  • реквізити підприємства з вказанням розташування підприємства – адреси та району м. Києва;
  • контактна особа для отримання спецперепусток із вказанням номеру телефону.

2. За результатами розгляду заявки відповідний підрозділ КМДА повідомить контактну особу компанії щодо часу та місця отримання спецперепусток (точної тривалості розгляду заявок не передбачено, за словами представників КМДА, це відбувається по мірі їх надходження). Спецперепустки видають різні підрозділи КМДА згідно зі сферою компетенції, наприклад:

Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу КМДА: вул. Басейна, 1/2-А, 2 поверх, тел.: 235-33-14.

  • підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, сфера діяльності яких стосується економіки, фінансів, телекомунікацій та зв’язку, банківської справи, виготовлення та продажу продовольчих товарів, видавництв, закладів харчування, служб доставки, а також інших підприємств промисловості.

Районні в м. Києві державні адміністрації відповідно до територіальної приналежності:

  • підприємствам, установам, організаціям критичної інфраструктури незалежно від форми власності районного значення;
  • закладам охорони здоров’я (лікарням, аптекам, підприємствам фармацевтики тощо).

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу КМДА: вул. Леонтовича, 6, конференц-зал, 2 поверх, тел.: 366-63-36.

  • суб’єктам господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері дорожньо-транспортного господарства.

Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату виконавчого органу КМДА: вул. Хрещатик, 36, тел.: 202-74-61, 202-74-26.

  • засобам масової інформації.

Додаткову інформацію щодо порядку видачі спецперепусток можна знайти на сайті КМДА за цим посиланням.

Якщо виникатимуть запитання, компанії-члени Європейської Бізнес Асоціації можуть звертатися до керівника Регуляторного напрямку в ЕВА – Viktoriia.Kulykova@eba.com.ua за необхідними уточненнями.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи