Новости

Уряд планує оздоровлення дітей, які потребують особливої уваги

01.04.2021

31 березня на засіданні Кабінету Міністрів України схвалено постанову про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на оздоровлення і відпочинок дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, які розташовані в гірських районах.

У 2021 році планується охопити послугами з оздоровлення та відпочинку понад 12 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, зокрема, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичної операції; дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи; дітей, які проживають у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення; дітей, які проживають у дитячому будинку сімейного типу, одній прийомній сім’ї; дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах; дітей з інвалідністю; дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи тощо.

З Державного бюджету України на цю програму виділено 150 млн гривень.

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи