Новости

Мінфін: набирає чинності наказ, необхідний для застосування режиму спільного транзиту в Україні

05.03.2021

Мінфін повідомляє про набрання чинності з 00:00 год. 05 березня 2021 року наказу*, необхідного для застосування режиму спільного транзиту в Україні.

Наказом затверджено:  

1) Порядок виконання митних формальностей при застосуванні режиму спільного транзиту з використанням електронної транзитної системи, яким, зокрема, встановлено особливості:

  • виконання митних формальностей під час поміщення товарів у режим спільного транзиту,
  • переміщення товарів у режимі спільного транзиту,
  • завершення режиму спільного транзиту та зняття з контролю операції режиму спільного транзиту на митній території України;

2) Порядок допущення транспортних засобів та контейнерів до перевезення товарів під митними пломбами в режимі спільного транзиту, яким визначено особливості допущення транспортних засобів та контейнерів до перевезення товарів під митними пломбами в режимі спільного транзиту.

Розроблений Мінфіном наказ є черговим кроком для приєднання України до Конвенції про процедуру спільного транзиту.

_______

* Наказ Міністерства фінансів України від 12.02.2021 № 86 «Про затвердження Порядку виконання митних формальностей при застосуванні режиму спільного транзиту з використанням електронної транзитної системи та Порядку допущення транспортних засобів та контейнерів до перевезення товарів під митними пломбами в режимі спільного транзиту», який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 26.02.2021 за № 249/35871, 250/35872, та опублікований 4 березня 2021 року в газеті «Урядовий кур’єр»

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи