Новости

“Пенсійний калькулятор” – зручний електронний сервіс

01.03.2021

А ви вже скористалися сервісом “Пенсійний калькулятор”?

У ПФУ розробили зручний і зрозумілий електронний сервіс, який дозволяє розрахувати розмір майбутньої пенсії.

Cтраховий стаж та заробітна плата обчислюються на основі даних, що містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Крім того, є можливість самостійно внести інформацію про страховий стаж, набутий до 1 січня 2004 року (періоди трудової діяльності та інші періоди, які враховуються при призначенні пенсії).

Сервіс за результатами обчислення стажу (в т.ч. з урахуванням додатково внесеної інформації) відповідно до статті 26 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” визначає право на призначення пенсії та дату, в яку виникне таке право.

Розмір пенсії визначається у поточних цінах виходячи з припущення, що розмір заробітної плати буде таким, як на час розрахунку “Пенсійним калькулятором”.

За результатами обчислення надається розрахунок пенсії та складові такого розрахунку (помісячний розрахунок коефіцієнтів заробітної плати, страховий стаж, розмір пенсії за формулою, доплата за понаднормовий стаж тощо).

Результати розрахунку розміру пенсії зберігаються в особистому кабінеті та доступні для перегляду в будь-який час.

Ви можете скористатись “Пенсійним калькулятором”, увійшовши до особистого кабінету на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

“Пенсійний калькулятор” – зручний електронний сервіс

За матеріалами ПФУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи