Новости

МОЗ запустило інформаційний портал з питань вакцинації проти COVID-19 в Україні

17.02.2021

Міністерство охорони здоров'я України спільно з партнерами запустили окремий інформаційний портал з питань вакцинації проти COVID-19 – vaccination.covid19.gov.ua. Портал є офіційним джерелом інформації, на якому можна дізнатися про етапи та цільові групи вакцинації, які вакцини будуть використовуватися та як відбуватиметься сам процес вакцинації в Україні.

“Це перша версія порталу з базовою інформацією для громадян, зокрема з налаштуваннями для людей з порушеннями зору. До кінця лютого функціонал порталу буде розширений додатковими розділами та мобільною версією. Після оновлення сайт буде розділений на дві частини. Одна міститиме інформацію для широкої аудиторії, а друга - спеціалізовану інформацію для медичних працівників”, – повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Крім того, вебсайт міститиме інформаційні панелі зі статистичними даними про перебіг вакцинальної кампанії в Україні.

Усі дані на сайті будуть оновлюватися у режимі, наближеному до реального часу. Інформаційну підтримку для порталу надають Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) і Всесвітня організація охорони здоров'я.

Нагадаємо, в Україні вже працює інформаційний сайт – covid19.gov.ua та національний контакт-центр МОЗ з питань COVID-19. Номер гарячої лінії: 0 800 60 20 19.

 

За матеріалами МОЗ України

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи