Новости

Фонд МСФЗ переходить на єдину цифрову платформу

02.02.2021

Фонд МСФЗ (IFRS Foundation) розкрив деякі деталі плану щодо переходу трьох окремих сайтів (крім добре всім знайомого IFRS.org в публічному доступі, є ще також eIFRS і архівна версія) на єдину цифрову платформу, яку обіцяють запустити вже в квітні. Таке рішення – перший крок до реалізації багаторічної програми щодо поліпшення цифрового досвіду всіх ключових стейкхолдерів організації.

Перехід інфраструктури Фонду МСФЗ на хмарні цифрові рішення, як того вимагають передові сучасні технології, почався торік. Крім полегшення і підвищення ефективності внутрішніх процесів, це також обіцяє значно збагатити цифровий досвід численних зовнішніх зацікавлених сторін організації, серед яких і пересічні користувачі фінансової звітності.

Звичайно, новий сайт обіцяють залишити впізнаваним, однак при цьому візьмуть до уваги побажання користувачів і забезпечать цифрову платформу більш зручною навігацією за стандартами, поліпшеними персональними налаштуваннями і більш якісною системою пошуку.

«Нова онлайн-платформа являє собою першу реальну можливість для наших стейкхолдерів відчути переваги від тривалої роботи з модернізації цифрової інфраструктури Фонду. У нас оптимістичні плани на цифрове майбутнє, але ми також усвідомлюємо, що повинні допомогти мінімізувати навантаження на всіх зацікавлених сторін у зв’язку з переміщенням на ці нові платформи», – зазначив Лі Уайт (Lee White), виконавчий директор IFRS Foundation.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи