Новости

Щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв'язку з карантином — інформаційний лист податкової № 18

25.01.2021

Державна податкова служба України на своєму веб-сайті опублікувала черговий, 18-й випуск інформаційного листа, яктй присвячено реалізації в Україні додаткових заходів підтримки громадян та малого бізнесу, які запроваджені Законами України:

Інформаційний лист № 18 присвячено нормам Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки культури, туризму та креативних індустрій» від 4 листопада 2020 року № 962-IX.

Цим законом запроваджено податкові преференції для підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв'язку з дією обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

В інформаційному листі ви дізнаєтеся про:

  • визначення бюджетного гранту для податкових цілей;
  • преференції при оподаткуванні доходів, отриманих платниками податків у вигляді бюджетного гранту;
  • преференції для платників єдиного податку;
  • пільги з ПДВ для суб’єктів господарювання зі сфери культури, креативних індустрій, туризму.

Ознайомитися з інформаційним листом можна тут.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

  • Інформаційний лист № 18. Щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв'язку з дією обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 (Завантажити)

 

 

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи