Новости

Дипломовані бухгалтери можуть використовувати домен .CPA

22.01.2021

Із 15 січня 2021 року дипломовані бухгалтери можуть подавати заявку на індивідуальне використання обмеженого професійного домену .cpa для власного сайту.

До цього часу такий домен могли використовувати лише ліцензовані консультативні фірми (CPA), а також узгоджені організації, наприклад, державні підприємства, що надають консультаційні послуги.

Мета використання домену .cpa – дати можливість дипломованим бухгалтерам зміцнити ідентичність свого бренду в інтернеті та забезпечити кращий захист від шахрайства. Оскільки лише консультативні фірми та дипломовані бухгалтери можуть використовувати такий домен, це може сприяти зміцненню довіри клієнтів.

Домен .cpa було запущено 1 вересня 2020 року. Тисячі фірм скористалися можливістю зареєструвати свій сайт під цим іменем.

У 2019 році Організація з присвоєння імен та адрес в інтернеті надала Американському інституту дипломованих присяжних бухгалтерів (AICPA) право власності та управління доменом .cpa. CPA.com адмініструє домен .cpa від імені AICPA.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи