Новости

Укрпошта працюватиме без змін в умовах "карантину вихідного дня"

13.11.2020

В умовах карантину вихідного дня національний поштовий оператор «Укрпошта» буде працювати як і раніше, без змін. Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Разом із супермаркетами, аптеками, АЗС та транспортом Укрпошта залишається працювати в умовах карантину вихідного дня, дотримуючись всіх необхідних вимог безпеки. Графік роботи відділень незмінний. Щоб суттєво зменшити черги у відділеннях в умовах пандемії, компанія вже запровадила роботу на вихідних 250 найбільш завантажених поштових відділень. Все для комфорту та безпеки клієнтів», — зазначив очільник Міністерства.

У свою чергу, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський підкреслив, що Укрпошта працюватиме для того, щоб всі, хто закривається на вихідні, змогли зберегти свій бізнес, працювати онлайн і зручно та швидко надсилати свої відправлення клієнтам. «А ті, хто, наприклад, не встигне доїхати до торговельного центру у будні, зможе безпечно придбати необхідні товари в інтернеті з доставкою Укрпоштою», — додав він.

Нагадаємо, раніше Міністр інфраструктури повідомляв, що на час карантину вихідного дня робота транспорту не зупинятиметься. Разом з тим, в умовах загальнодержавного карантину автотранспорт, у тому числі маршрутні таксі, тролейбуси, трамваї та залізниця перевозитимуть пасажирів у кількості місць для сидіння. Це стосується міського, приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення. Внутрішні авіаперевезення здійснюватимуться без обмежень.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи