Новости

Для страхувальників міста Києва введено додатковий пункт прийому заяв-розрахунків в паперовому вигляді

12.11.2020

У зв’язку із значним збільшенням кількості заяв-розрахунків, поданих страхувальниками для отримання матеріального забезпечення застрахованих осіб до Правобережного відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у місті Києві, заяви-розрахунки в паперовому вигляді з 12 листопада 2020 року також приймаються за адресою: м. Київ, пров. Артилерійський, 7–9 (11 поверх, станція метро Берестейська).

Звертаємо увагу, з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Фонд соціального страхування України забезпечив можливість страхувальникам (роботодавцям) подавати заяви-розрахунки дистанційно.

Для цього страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням робочого органу виконавчої дирекції ФССУ відповідний договір.
Примірний договір за посиланням.

Документи подаються із застосуванням електронного підпису/печатки, а клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Як і раніше, заяву-розрахунок можна подати до відділень управління виконавчої дирекції Фонду в місті Києві особисто. Однак, наполегливо радимо на час карантину робити це онлайн, віддавши перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Але навіть якщо роботодавець не має можливості подати заяву-розрахунок дистанційно, Фонд запровадив безконтактний прийом документів – для цього у відділеннях розташовані спеціальні скриньки.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи