Новости

Про режим роботи ЦОП на територіях Київської області, віднесених до «червоного» рівня епідемічних показників

11.11.2020

В ГУ ДПС у Київській області повідомляють, що з метою  забезпечення належного виконання вимог п.3 постанови Кабінету Міністрів України  від 22.07.2020 №641 «Про встановлення карантину та запровадження  посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID - 19, спричиненого  коронавірусом SARS-CoV-2», у зв’язку з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  від 06.11.2020 про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID - 19 у містах  Васильків, Обухів, Переяслав, Фастів та у Баришівському, Кагарлицькому, Миронівському, Обухівському районах, роботу Центрів обслуговування платників (далі - ЦОП) Васильківської, Обухівської, Переяславської, Фастівської, Баришівської, Кагарлицької, Миронівської ДПІ призупинено.

Наразі надання адміністративних послуг зазначеними ЦОП здійснюється  виключно в  онлайн-режимі. В окремих випадках послуги надаються за попереднім записом.

Графік роботи всіх ЦОП Київщини:

  • Понеділок - четвер з 8:00 до 17:00
  • П’ятниця з 8:00 до 15:45 год.
  • Обідня перерва з 12:00 до 12:45год.

Надання адміністративних послуг у ЦОП здійснюється за таким графіком:

  • З 10:00 хв. до 17:00 (у п’ятницю  до 15:45).
  • Субота, неділя - вихідний.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи