Новости

Формуємо виписку з ЄДР, - роз’яснення ДП «НАІС»

10.09.2020

Як забезпечити відображення у виписці з ЄДР інформації, отриманої в порядку інформаційної взаємодії між Єдиним державним реєстром та інформаційними системами державних органів.

ДП «НАІС» повідомляє, для того щоб у виписці відображалися дані про взяття на облік в органах державної влади необхідно:

1. Дочекатися появи даних про взяття на облік в органах державної влади у модальному вікні «Результат обміну з органами влади» на відповідній дії;

2. Виконати формування виписки після успішного завершення пункту 1 (появи у відповідному вікні даних про взяття на облік в органах державної влади). 

Важливо: формування виписки можна виконати лише один раз, після формування зміст виписки не змінюється. Виписка формується у PDF форматі. 

Також ДП «НАІС» зазначає, що віднедавна було удосконалено механізм опрацювання відповідей від органів державної влади, в частині відображення на друкованих формах відомостей про взяття на облік отриманих раніше.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи