Новости

Держпраці рекомендує всім бути уважними та обережними при укладенні договору аутстаффінгу

07.09.2020

На сьогодні, зокрема у Херсонській області, на ринку праці продовжують здійснювати діяльність посередники та фірми, які працюють за договорами аутстаффінга (працівник наймається, або продовжує працювати в одній компанії чи фірмі, а числиться у штаті іншої – так названої компанії-аутстаффера).

Найчастіше зустрічаються такий варіант оформлення відносин, коли компанія-аутстаффер жодним чином не оформлює своїх працівників, тобто позбавляє громадян гарантованого державою права на офіційну працю та відповідно отримання ними   держаних гарантій та страхового стажу.

Головне управління Держпраці у Херсонській області закликає всіх роботодавців бути уважними та обережними, оскільки, багато аутстаффінгових компаній створюються з метою організації схем з фіктивної діяльності, ухилення від сплати податків чи відмивання доходів. Зокрема, слід звертати увагу, яким чином працівник працевлаштований безпосередньо компанією-аутстафером.

Тому, радимо всім підприємцям утриматися від укладання сумнівних договорів з ненадійними аутстаффінговими компаніями заради дрібної фінансової вигоди. Працюйте виключно у правовому полі.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи