Новини

Затверджено типову форму договору про відшкодування базам стажування витрат на оплату праці інтернам

31.07.2020
Тема:

Нагадаємо, що Кабмін постановою від 19.06.2020 р. № 536 затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для стажування лікарів-інтернів на базах стажування у 2020 році. Цим Порядком установлено нові правила фінансування праці інтернів-бюджетників. Головною новацією є те, що відтепер інтерни-бюджетники першого року будуть отримувати заробітну плату за рахунок держбюджету.

Бази стажування отримують бюджетні кошти від обласних департаментів охорони здоров’я відповідно до укладених ними договорів про відшкодування базам стажування витрат на оплату праці та нарахувань на оплату праці лікарям-інтернам першого року навчання, які працевлаштовані в закладах охорони здоров’я комунальної власності.

Нарешті МОЗ наказом «Деякі питання організації стажування лікарів-інтернів на базах стажування у 2020 році» від 21.07.2020 р. № 1655 затвердив:

  • форму примірного договору про відшкодування базі стажування витрат на оплату праці та нарахувань на оплату праці лікарям-інтернам першого року навчання, які працевлаштовані у закладах охорони здоров’я комунальної власності;
  • форму Звіту про нараховані та виплачені кошти лікарям-інтернам.

Наказ № 1655 набрав чинності 21.07.2020 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку