Новини

«Клієнт Казначейства — Казначейство»: за яким графіком працюватиме система дистанційного обслуговування?

24.07.2020
Тема:

ДКСУ повідомила, що новий Регламент роботи системи дистанційного обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт Казначейства — Казначейство», затверджений наказом ДКСУ від 20.07.2020 р. № 189, набуде чинності 03.08.2020 р. Тобто з цієї дати для користувачів системи:

  • формування, візування та відправлення електронних документів, перегляд інформації про проходження електронних документів, інформації щодо руху коштів на рахунках, формування та друк документів, виписок з рахунків клієнтів будуть доступні цілодобово;
  • отримання виписки з рахунків за надходженнями бюджетів — після 11:00 за попередній операційний день;
  • приймання Казначейством електронних документів до обліку в системах ДКСУ — за таким графіком: з понеділка по четвер з 9:00 до 16:30; у п’ятницю — з 9:00 до 16:00; у передсвятковий день робочий час скорочується на 1 годину.

Детальніше див. на офіційному сайті Казначейства (www.treasury.gov.ua), розділ «Електронні сервіси» — Система дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства — Казначейство».

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку