Новини

Регламент роботи системи дистанційного обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства-Казначейство»

23.07.2020

ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ КАЗНАЧЕЙСТВА!!!

З 3 серпня 2020 року набуває чинності Регламент роботи системи дистанційного обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства-Казначейство», затверджений наказом ДКСУ від 20.07.2020 № 189.

Відповідно до Регламенту роботи в цілодобовому  режимі здійснюється:

  • формування, візування та відправка електронних документів користувачами (клієнтами) у програмно-технічному комплексі «Клієнт казначейства – Казначейство»;
  • перегляд користувачами (клієнтами) інформації про проходження електронних документів, інформації щодо руху коштів на рахунках, формування та друк документів, виписок з рахунків клієнтів.

Електронні документи клієнтів приймаються Казначейством у робочі дні  з понеділка по четвер з 9:00 до 16:30 та у п’ятницю - 9:00 до 16:00 (у передсвятковий день скорочується на 1 годину).

Детальніше за посиланням: офіційний вебпортал Казначейства, розділ Електронні сервіси > Система дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство».

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку