Новини

У Держпраці запровадять Реєстр інспекційних відвідувань та рішень інспектора

10.08.2017
Тема:

Інспекційні відвідування і рішення інспектора про відвідування роботодавця будуть реєструватися у Реєстрі інспекційних відвідувань та рішень інспектора праці про відвідування роботодавця (далі — Реєстр). До Реєстру будуть вносити інформацію про інспектора праці, що здійснює відвідування та об’єкт відвідування.

Кожному зареєстрованому відвідуванню присвоюється номер, що складається з індексу відповідної області та порядкового номеру запису про відвідування, внесеного до Реєстру.

Перед присвоєнням відвідуванню номеру, інспектор праці, що реєструє відвідування, повідомляється про наявні у Реєстрі записи щодо відвідувань, проведених упродовж попередніх 12 календарних місяців.

Якщо до Реєстру вноситься запис про інспекційне відвідування роботодавця щодо якого упродовж попередніх 6 календарних місяців здійснювались інспекційні відвідування, керівник територіального органу (інша уповноважена ним посадова особа) вивчає питання про доцільність його проведення.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку