Новини

ФССУ перевів фінансування лікарняних і декретних у оперативний режим - виплати здійснюються упродовж одного робочого дня

15.07.2020

Станом на 14 липня Фонд соціального страхування України здійснює фінансування заяв-розрахунків на виплату матеріального забезпечення застрахованим особам упродовж одного робочого дня. Зокрема, в оперативному режимі фінансуються допомога по тимчасовій втраті працездатності (оплата за лікарняними) і допомога по вагітності та пологах.

Так,  14 липня ФССУ профінансував заяви-розрахунки, подані роботодавцями по 13 липня включно в обсязі 100%. Загалом сьогодні Фонд направив 44,9 млн гривень на виплати працюючим, з них:

  • на допомогу по тимчасовій втраті працездатності – 26,05 млн грн;
  • допомогу по вагітності та пологах – 18,2 млн грн;
  • допомогу на поховання – 0,21 млн грн;
  • допомогу по тимчасовій непрацездатності, пов’язаній з виробництвом – 0,44 млн грн.

Зазначимо, відповідно до законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування, фінансування матеріального забезпечення має здійснюватись упродовж 10 робочих днів з моменту прийняття заяви-розрахунку.

Інформація щодо фінансування матеріального забезпечення і страхових виплат щоденно оновлюється на телеграм-каналі: https://t.me/socialfund.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку