Новини

Відкрито вільний доступ до нових наборів медичних даних Big Data

15.07.2020

Заступник Міністра охорони здоров’я - Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко відреагував на звернення компанії  YouControl, та разом з спеціалістами Кабінету Міністрів України та Центру громадського здоров'я  організував відкриття доступу до Big Data  про медичне забезпечення центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф України в умовах боротьби з пандемії COVID-19 і інформації про тестування та поширення коронавірусної хвороби. 

Враховуючи те, що робота МОЗ є відкритою, а її діяльність направлена на взаємодію з суспільством, дані стосовно оновлення наборів медичного забезпечення стають загальнодоступними. Відтепер, усю інформацію про забезпеченість медичних закладів ресурсами для боротьби з COVID-19 можна знайти на сайті за посиланням.

Оновлення вказаних наборів даних відбувається 1 раз на 3 доби. 

МОЗ підтримує громадські ініціативи щодо розробки загальнодоступних аналітичних продуктів на основі відкритих медданих. Забезпечення прозорої інформації  дає змогу слідкувати за динамікою змін, аналізувати та розробляти прогнозування необхідного медичного забезпечення медичних закладів, у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку