Новини

З 25 травня буде дозволено відкривати дитячі садочки, - Віктор Ляшко

20.05.2020

У кожній конкретній області можна буде пом’якшити карантин для певних сфер, якщо будуть досягнуті епідемічні критерії. Зокрема, буде надана можливість відновлювати роботу дошкільних закладів, які потрапляють у 2 етап виходу з карантину. 

Про це повідомив заступник Міністра охорони здоров’я Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час зустрічі із батьками щодо відкриття дитячих садочків. 

«Ми прив’язали відкриття дитячих садочків та запуск громадського транспорту, для того щоб можна було працювати та було де залишати дітей. Дошкільні заклади будуть відкриватися за певних умов. Вони опубліковані на сайті МОЗ для громадського обговорення. Ми прагнемо зібрати всі слушні рекомендації від батьків, власників дитячих садочків та МОН. Здоров’я батьків та дітей – в пріоритеті», – зазначив заступник Міністра охорони здоров'я Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку