Новини

Затверджено перелік товарів, які можна добровільно передавати органам охорони здоров’я під час карантину

15.05.2020
Тема:

Нагадаємо, що ст. 54 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 р. № 1700-VII містить заборону на одержання пільг, послуг і майна органами державної влади та ОМС.

Проте Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 30.03.2020 р. № 540-ІХ було внесено зміни, зокрема, до Закону України «Про запобігання корупції», відповідно до яких згадана заборона не поширюється на кошти та/або товари за переліком, що визначається КМУ, протягом дії карантину.

Ці товари можуть бути добровільно перераховані (передані) центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я, та/або іншим центральним органам виконавчої влади, які реалізують державну політику у сферах санітарного та епідемічного добробуту населення, контролю якості та безпеки лікарських засобів, протидії ВІЛ-інфекції / СНІДу та іншим соціально небезпечним захворюванням, та/або структурним підрозділам з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської МДА.

Перелік таких товарів КМУ затвердив 6 травня 2020 року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку