Новини

Міністерством фінансів внесено зміни до Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон

13.05.2020

Авансування відряджень державних службовців та працівників державних підприємств, установ і організацій, здійснюватиметься в безготівковій формі. Відповідні зміни до «Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон» було внесено наказом Міністерства фінансів від 13.04.2020р. № 155, який набрав чинності 12 травня 2020 року.

Готівкове авансування можна здійснювати лише з метою забезпечення конфіденційності працівників (направлення у відрядження державними органами і військовими формуваннями працівників органів і організацій, на які покладено завдання і повноваження з розвідувальної, контррозвідувальної та оперативно-розшукової діяльності).

Змінами до Інструкції також передбачена можливість видачі авансу при відрядженні за кордон у гривнях, а також уточнено перелік витрат, які відшкодовуються відрядженому працівнику (наприклад, комісійні витрати у разі обміну валюти, суми комісійної винагороди за надані банком послуги, пов’язані з використанням платіжних карток та готівки).

Зміни до «Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон» опубліковано в періодичному виданні «Офіційний вісник України» (№36 від 12 травня 2020 року).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку