Новини

Пенсійний фонд України пропонує ознайомитись з платформою для дистанційного спілкування

07.05.2020

Потрібно терміново звернутись до Пенсійного фонду аби отримати необхідну інформацію? – фахівці ПФУ розповіли, як це покроково зробити.

Все, що Вам потрібно, – це телефон, планшет або комп’ютер з підключенням до мережі Інтернет.

З їх допомогою заходимо на сайт Пенсійного фонду України pfu.gov.ua.

У верхньому полі головної сторінки знаходиться рубрика “Для громадськості”. Після натискання на неї обираємо категорію “Звернення громадян”, а в ній розділ “Електронне звернення”. Система одразу запропонує заповнити аплікаційну форму електронного звернення. 

Увага! При заповненні аплікаційної форми необхідно вказати контактні та персональні дані, описати суть питання у графі “Повідомлення”.

До заповненої форми є можливість додати копії документів чи заяву: над полем “Ваше повідомлення” знаходяться опція “Оберіть файл”, натиснувши на яку можна обрати та прикріпити електронні документи (файли).  Формати документів перелічені біля вищезазначеної опції, наприклад:  скан-копії у форматі pdf, фотографії – у jpg, звернення – у Word тощо.

Перед відправленням  повідомлення біля поля “Погоджуюсь на обробку даних” обов’язково потрібно поставити позначку щодо згоди на обробки вказаних  даних.

Після цього натискаємо кнопку «Відправити» – і  повідомлення потрапляє на електронну пошту info@pfu.gov.ua Пенсійного фонду України.

Усі звернення будуть опрацьовані фахівцями Фонду і в установлений законом термін Вам буде надано відповідь.

Також надіслати електронне звернення можна через вебпортал електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua/ та мобільний додаток, який  встановлюється на телефон. 

Ще один варіант – у рубриці “Для громадськості” обрати категорію “Звернення громадян”. Далі переходимо на розділ “Зразок форми письмового звернення”. За посиланням на «Зразок» потрапляємо на запропоновану форму заяви з можливістю завантажити її у форматі Word і оформити своє звернення до Пенсійного фонду, після чого відправити його електронною поштою на адресу info@pfu.gov.ua.

Як завжди закликаємо: залишайтесь вдома, дотримуйтесь правил карантину і будьте здорові.

 

За матеріалами ПФУ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку