Новини

Медична допомога пацієнтам з інфекційними захворюваннями надається безкоштовно

02.04.2020

Медична допомога пацієнтам з інфекційними захворюваннями надається безкоштовно - це гарантується Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб». Також з 1 квітня, система охорони здоров’я в Україні працює в іншому режимі.

Національна служба здоров'я України передбачила спеціальний тариф для оплати роботи закладів охорони здоров’я, що надають медичну допомогу хворим на COVID-19.

“МОЗ України буде контролювати, щоб пацієнти із коронавірусною хворобою, які потрапляють у лікарні, мали повне забезпечення лікарськими засобами, медичними виробами для симптоматичного лікування, а в разі потреби специфічного лікування – і відповідне забезпечення”, - нагадав під час брифінгу 1 квітня заступник Міністра охорони здоров’я - головний державний санітарний лікар України та керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації державного рівня Віктор Ляшко.

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку