Новини

У яких приватних медзакладах можна обрати свого лікаря

23.08.2018

85 приватних клінік та лікарів-ФОП підписали договори з Нацслужбою здоров’я. У цих медичних закладах кожен може підписати декларацію з сімейним лікарем, терапевтом та педіатром і отримувати повний пакет первинної медичної допомоги безоплатно. Вартість послуг оплатить Національна служба здоров’я.

15 серпня завершилася «друга хвиля» підписання договорів із Нацслужбою здоров’я. До 12 приватних закладів, що у липні розпочали надавати послуги первинної меддопомоги за тарифами НСЗУ, цього разу приєдналися ще 73.

Приватні медичні заклади надають той же перелік послуг за ідентичними тарифами, що й комунальні медичні заклади первинної медичної допомоги. Незалежно від форми власності заклади працюють за однаковими тарифами і вимогами до ліцензій, спеціалістів, оснащення та стандартів надання сервісу і послуг. Пацієнти, які підписали декларації з лікарями приватних закладів, будуть отримувати повний перелік послуг первинної медичної допомоги

 безоплатно, адже за них заплатить Національна служба здоров’я. Приватні заклади отримують оплату за послуги від НСЗУ тільки за пацієнтів, які підписали декларації з лікарями цих закладів.

Загалом 623 медичні заклади різних форм власності, де послуги надають сімейні лікарі, терапевти і педіатри, працюють з Нацслужбою здоров’я України.

Інтерактивна карта медичних закладів, які уклали договори з Нацслужбою здоров'я,  список приватних клінік, де можна підписати декларацію, та список лікарів-ФОП, з якими можна підписати декларації, опубліковані на сайті МОЗ.  

За матеріалами МОЗ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку