Новини

Як отримати витяг з реєстру платників ПДВ та хто уповноважений на це

24.03.2020

На період дії карантину просимо всі заяви та реєстраційні документи подавати виключно в електронному вигляді. Зокрема, запит про отримання витягу з реєстру платників ПДВ за формою №1-ЗВР (код форми - J1301704) подавати засобами Електронного кабінету або будь-яким іншим програмним забезпеченням, що використовується для подання звітності, та під час заповнення запиту обирати спосіб отримання «поштою».

Звертаємо увагу, що 09.03.2020 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 29.01.2020 №30 «Про затвердження Змін до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість», яким розширено коло осіб, уповноважених платником ПДВ на подання до контролюючого органу запиту про отримання витягу з реєстру платників ПДВ.

Відтепер передбачено можливість подати такий запит особою, відповідальною за ведення бухгалтерського обліку.

Просимо з порозумінням поставитись до ситуації, що склалась. Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе і оточуючих!

Офіс великих платників податків ДПС України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку