Новини

НБУ запропонував Уряду дозволити всім небанківським фінустановам надавати послуги під час карантину

23.03.2020

Національний банк звернувся до Кабінету Міністрів з пропозицією дозволити всім небанківським фінансовим установам надавати свої послуги під час дії введених обмежувальних заходів.

З 17 березня Кабінет Міністрів припинив роботу підприємств, діяльність яких передбачає приймання відвідувачів.  Це обмеження не поширюється на банки та страхові компанії, однак поширюється на інші небанківські фінустанови (пункти обміну валют, фінансові компанії, кредитні спілки, ломбарди та ін.).

Сьогодні послуги з обміну валют, переказу коштів, небанківського кредитування, інші послуги небанківських фінустанов користуються значним попитом у населення. Тому Національний банк пропонує Уряду внести зміни до постанови № 211 від 11 березня, дозволивши надання всіма фінансовими установами послуг під час дії обмежувальних заходів. Це дозволить забезпечити безперебійність надання фінпослуг всім громадянам.

За матеріалами НБУ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку