Новини

Важлива інформація для платників, які обслуговуються у Центральній ДПІ Правобережного управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області

20.02.2020

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу платників на наступне.

З метою створення сприятливих умов для обслуговування платників податків  з 02 березня поточного року Центральна державна податкова інспекція Правобережного управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Центральна ДПІ Правобережного управління) (адреса розташування: м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 22, 3-й поверх) переміститься до приміщення Правобережного управління за адресою: м. Дніпро, вул. Театральна, буд. 1 А, 1-й поверх.

Таке переміщення забезпечить зосередження фахівців усіх підрозділів Правобережного управління за єдиною адресою. Це стосується не тільки центрів обслуговування платників Центральної, Новокодацької та Чечелівської державних податкових інспекцій Правобережного управління, а і, зокрема підрозділів з надання адміністративних послуг платникам податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску.

З 02 березня 2020 року запрошуємо платників податків, які обслуговуються у ЦОПі Центральної ДПІ Правобережного управління та одержують адміністративні та інші послуги, скористатись його послугами за новою адресою: м. Дніпро, вул. Театральна, буд. 1 А, 1-й поверх.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку