Новини

Комісія з розгляду скарг про допорогові закупівлі припинила діяльність

23.06.2017
Тема:

Адміністрація веб-порталу «Рrozorro» оприлюднила інформацію про те, що з 01.06.2017 р. припинила свою діяльність Комісія з розгляду звернень щодо допорогових закупівель. Причина — відсутність механізму впливу на здійснення закупівель. Отже, звернення до комісії, створені до 01.06.2017 р. та не розглянуті комісією за час її роботи, будуть переведені в статус «Залишена без відповіді» і закупівлі отримують статус «Завершена».

Адміністрація наголошує, що учасники закупівель, як і раніше, можуть спілкуватися із організаторами закупівель, зокрема, ставити їм вимоги в процесі закупівлі на веб-порталі «Рrozorro». В разі ігноруванням замовником вимоги така закупівля буде «підсвічуватись» в системі ризик-індикаторів і автоматично розцінюватись як підозріла. Так само буде, якщо учасник залишається незадоволений відповіддю, це також потрапляє в індикатори ризику. Окрім того, пропонується усім учасникам системи електронних закупівель користуватися сервісами нового порталу dozorro.org. Усі замовники і учасники закупівель можуть залишати там свої відгуки і у разі потреби надсилати звернення до органів управління замовника та контролюючих органів.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку