Новини

Підприємцям про сплату ЄСВ за IV квартал 2019 року

15.01.2020

Фахівці ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі нагадують підприємцям, що з 01 січня 2020 року діють нові міжнародні номери рахунків для сплати ЄСВ. Саме за їхніми реквізитами необхідно сплачувати ЄСВ за ІV квартал 2019 року.

Кошти, сплачені платниками з 03.01.2020 р. на старі рахунки не будуть зараховані та повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Для зручності вибору правильного рахунку нагадуємо, що для категорії платників ЄСВ - ФОП та самозайнятих осіб передбачено символ 204. Він є складовою частиною рахунку.

Законом про ЄСВ (абз. 3 ч. 8 ст. 9) визначено, що ФОП мають сплачувати ЄСВ до 20 числа місяця, що настає за звітним кварталом, за який сплачується єдиний внесок.  Для фізичних осіб - підприємців граничний строк  сплати ЄСВ за ІV квартал 2019 року - не пізніше 17 січня 2020 року відповідно.

 

ДОВІДКОВО

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку