Новини

На сайті НСЗУ новий дашборд - «Заклади охорони здоров'я, зареєстровані в ЕСОЗ»

03.12.2019

Нова інформаційна панель на сайті НСЗУ «Заклади охорони здоров'я, зареєстровані в ЕСОЗ». Дашборд відображає дані всіх закладів охорони здоров'я, зареєстрованих в системі. 

Тепер користувачі сайту Національної служби здоров'я України можуть побачити динаміку реєстрації в електронній системі охорони здоров'я не тільки аптечних закладів чи закладів первинки, але й спеціалізованих закладів охорони здоров'я. Нагадаємо, що реєстрація закладу в ЕСОЗ - одна з умов укладення договору з НСЗУ.

На новому інформаційному дашборді міститься інформація щодо всіх медичних та аптечних закладів країни, зареєстрованих в електронній системі охорони здоров'я - з договором та без договору з Національною службою здоров'я України.

Використовуючи фільтри, ви можете знайти кількість та детальну інформацію щодо аптек або закладів первинної чи спеціалізованої допомоги, зареєстрованих в електронній системі із вказанням динаміки їхньої реєстрації. Обираючи області, населені пункти, організаційно-правову форму закладів, ви можете побачити зрозумілу візуалізацію результатів свого пошуку.

За матеріалами НСЗУ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку