Новини

Типову форму рішення про місцевий бюджет оновлено

15.11.2019

Наказом МФУ від 23.09.2019 р. № 392 внесено зміни до Типової форми рішення про місцевий бюджет, затвердженої наказом МФУ від 03.08.2018 р. № 668 (далі — Типова форма рішення). Нововведення такі.

1. До рішення про місцевий бюджет не потрібно додавати перелік кредитів (позик), що залучаються місцевою радою до спеціального фонду місцевого бюджету від міжнародних фінансових організацій для реалізації інвестиційних проектів (з Типової форми рішення виключено п. 6де передбачалося затвердження такого переліку, та додаток 8).

2. Пункт 10 Типової форми рішення викладено в редакції: «Зазначити про необхідність надання суб’єктами господарювання, щодо яких приймається рішення про надання кредитів (позик), залучених Автономною Республікою Крим, обласною радою чи територіальною громадою міста, або місцевих гарантій, майнового або іншого забезпечення виконання зобов’язань та сплати до місцевого бюджету плати за їх отримання, або про звільнення від такої необхідності».

Наказ № 392 набирає чинності 01.01.2020 р.

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку