Новини

Нацслужба здоров’я готова підписати договори з 468 медзакладами у «другій хвилі»

07.08.2018

Упродовж «другої хвилі» Нацслужба здоров’я одержала 509 заяв від комунальних і приватних закладів первинної медичної допомоги. 468 із них заповненні з дотриманням усіх вимог. Саме ці заклади найближчим часом одержать лист від Служби про намір укласти договір.

Кількість одержаних заяв майже втричі більша у порівнянні з «першою хвилею». Цього разу найактивнішими були заклади у Харківській, Львівській і Сумській областях. Також у цій хвилі багато заяв від закладів, які працюють у гірських селах Закарпаття.

«Я приємно вражений рівнем підготовки керівництва медичних закладів. Багато хто завчасно автономізувався, отримали ЕЦП та перевірили термін дії ліцензії. А головне, почали мислити інакше - не як наймані працівники системи охорони здоров'я, а як справжні управлінці. Медицина оновлюється. Система охорони здоров'я одужує. Медреформа діє», - говорить голова  Нацслужба здоров’я Олег Петренко.

 Договори з медзакладами Служба укладе до 15 серпня. Гроші підуть за пацієнтами у ці заклади уже восени - з жовтня комунальні та приватні заклади, які укладуть договори з Нацслужбою здоров’я у «другій хвилі», почнуть отримувати фінансування за новою моделлю.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку