Новини

Відкриті дані: НСЗУ продовжує отримувати електронні дані від лікарень і аптек-партнерів та публікувати інформацію

15.10.2019

Один з основних принципів роботи Національної служби здоров'я України - відкритість і прозорість. НСЗУ продовжує отримувати електронні дані від лікарень та аптек-партнерів та публікувати знеособлену інформацію на єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

Актуальна інформація доступна онлайн та показує реальні процеси трансформації системи охорони здоров'я на первинній ланці та в адмініструванні програми реімбурсації “Доступні ліки”.

На сьогодні вже опубліковано 5 наборів даних, які щомісячно оновлюються до актуального стану. На основі раніше оприлюднених електронних даних щодо процесів трансформації системи охорони здоров’я на первинній ланці вже розроблено першу візуалізацію. За її допомогою легко обрати лікаря, з яким можна підписати декларацію в будь-якому законтрактованому закладі за посиланням.

Днями портал відкритих даних поповнено двома новими наборами щодо інформації про законтрактовані аптечні заклади та їх структурні підрозділи, виплати аптечним закладам за програмою реімбурсації "Доступні ліки".

Інформація, де, зокрема, вказано адреси близько 7 500 аптечних закладів, буде корисною для місцевої влади у регіонах, лікарям і керівникам медичних закладів, фармбізнесу. І, звичайно, пацієнтам - вони зможуть там знайти найближчі аптечні заклади, які видають лікарські засоби у рамках програми «Доступні ліки».

Дані доступні для завантаження тут 

За матеріалами НСЗУ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку