Новини

УВАГА! ДПС оновила реєстр рахунків для сплати єдиного внеску (з 01.10.2019 р)

01.10.2019

З 01.10.2019 року вступають в дію нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на імʼя територіальних органів Державної податкової служби України для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій за стандартом IBAN (29 літерно-цифрових символів)!!!

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ: що рахунки 3719, відкриті на ДФС за кодом банку (МФО) 899998 в кінці операційного дня 30.09.2019 будуть заблоковані та 01.10.2019 підлягають закриттю.

Кошти сплачені платниками на рахунки ДФС по зарахуванню ЄСВ не будуть зараховуватись, а повертатимуться Головним управлінням Казначейства платникам, як нез’ясовані надходження.

Заповнення платниками поля «Призначення платежу» розрахункових документів  у разі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

При сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування поле «Призначення платежу» розрахункового документа заповнюється таким чином:

;101 

; код за ЄДРПОУ 

; сплата єдиного внеску

;  

;  

;

1 – службовий код ("*");

2 – код виду сплати ("101" – Сплата суми єдиного внеску);

3 – код за ЄДРПОУ  платника, який здійснює сплату;

4 – друкується роз'яснювальна інформація про призначення платежу;

5 – не заповнюється;

6 – не заповнюється;

7 – не заповнюється.

Символи рахунків для зарахування ЄСВ в органах ДПС 

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку