Новини

УВАГА! Повний перелік рахунків для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN

02.09.2019

Згідно з постановою Правління Національного банку України  від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» (далі – Постанова №162) з 05.08.2019 номер банківського рахунку формується за стандартом IBAN  та складає 29 літерно-цифрових символів (далі – стандарт IBAN).

На виконання вимог Постанови №162, Державною казначейською службою України (далі – Казначейство) проведена робота щодо зміни реквізитів рахунків для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN та доведення відповідних реквізитів до органів, які контролюють справляння надходжень бюджету.

Казначейство повідомляє, що рахунки для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN будуть діяти з 01.10.2019.

Реквізити нових рахунків можна отримати у відповідних органах, що контролюють справляння надходжень бюджету, та на вебсторінках Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві.

Повний перелік рахунків відповідно до стандарту IBAN:

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку