Новини

Чи має право військовослужбовець ЗСУ на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань, якщо він перебуває у відпустці для догляду за дитиною?

14.08.2019

Чи має право військовослужбовець Збройних Сил України на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань, якщо він перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку?

У Держпраці в Кіровоградській області повідомили, матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань може надаватися у встановленому порядку військовослужбовцям, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, крім військовослужбовців строкової військової служби, один раз на рік у розмірі, що не перевищує їхнього місячного грошового забезпечення.

Розмір та порядок виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань встановлюється за рішенням Міністра оборони України виходячи з наявного фонду грошового забезпечення, передбаченого в кошторисі Міністерства оборони України.

Матеріальна допомога виплачується за рапортом військовослужбовця на підставі наказу командира (начальника), а командирові (начальникові) – наказу вищого командира (начальника) за підпорядкованістю із зазначенням у ньому розміру допомоги.

Заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Кіровоградській області Тетяна Цигульська
 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку